Články k projektům

Kurz česko-vietnamských interkulturních asistentů/asistentek v Karlových Varech

Jste z Chebu, Karlových Varů či okolí a umíte česky a vietnamsky? Chcete získat cenné znalosti, dovednosti a zkušenosti a napomáhat vzájemnému poznávání obou kultur? Chcete se naučit správně tlumočit a pracovat jako interkulturní poradce v rámci nevládních organizací i státních institucí ČR?

Potom čtěte dále! V rámci projektu s názvem Vytvoření sítě česko-vietnamských interkulturních asistentů v ČR - Karlovy Vary, Cheb, spolufinancovaného obecným programem Solidarita a řízení migračních toků, nabíráme vietnamsky a česky hovořící zájemce z Karlovarského kraje do akreditovaného kurzu zaměřeného na profesionální interkulturní asistenci. Vítané je ukončené SŠ vzdělání, ale není podmínkou! Kurz proběhne během jara a léta v Karlových Varech a obsahuje 150 hodin školení zkušenými lektory a mediátory.

Náplň výuky je bohatá: komunikační dovednosti, řešení konfliktu, tlumočení, právo, dovednosti sociální práce, interkulturní asistence, lektorská činnost aj.

Stáhněte si LETÁČEK.

Kurz je zdarma a úspěšní absolventi získají akreditované osvědčení MŠMT a možnost pracovního úvazku!

Pokud vás nabídka zaujala, pošlete email na adresu klubhanoi@klubhanoi.cz a uveďte v něm svůj telefon a adresu pobytu, anebo volejte (to i v případě zájmu o další informace) Mgr. Jirku Kocourka na tel: 603 583 690. Pospěšte si, uzávěrka je 31. března!

P.S.: Fotky z posledního kurzu KH věnovanému školení interkulturních česko-vietnamských asistentů/asistentek najdete na facebooku KH:-)