Články k projektům

Šance pro česko-vietnamské mluvčí v Karlovarském kraji!

Klub Hanoi ve spolupráci s partnerem projektu VOLONTÉ CZECH o.p.s. připravil a od 1. 4. 2013 realizuje projekt určený pro občany vietnamské národnosti, kteří žijí v Karlovarském kraji.

Kurz interkulturní asistence a možnost získání zaměstnání

Projekt s názvem Vznik širší sítě česko-vietnamských asistentů v Karlovarském kraji, registrační číslo CZ.1.04/3.3.05/96.00060, je zaměřen na získání či zvýšení kvalifikace mladých Vietnamců a Vietnamek v oblasti interkulturní asistence a celkovou pomoc při uplatňování na trhu práce.

Možná mezi cílovou skupinu patříte vy nebo někdo z vašich známých! Pokud jste vietnamští občané ve věku do 28 let, žijící v Karlovarském kraji a ovládající český i vietnamský jazyk, máte jedinečnou možnost se projektu zúčastnit, a to zcela ZDARMA!

Získáte nejen vzdělání česko-vietnamského interkulturního asistenta a lektora, budete mít také šanci se pracovně uplatnit u veřejných i podnikatelských subjektů se zaměřením na Vietnam či migraci z Vietnamu, nebo začít se samostatně výdělečnou činností v této oblasti. Zájem o vyškolené česko-vietnamské asistenty, lektory a mediátory je stále větší!

Náplň výuky v kurzu interkulturní asistence je bohatá: komunikační dovednosti, řešení konfliktu, mediace, tlumočení, právo, dovednosti sociální práce, interkulturní asistence, lektorská činnost aj. Součástí je i řešení a spolupráce na konkrétních případech z  interkulturní praxe (tlumočení, lektorská činnost, právní agenda aj.) ve formě působení na pracovních místech na zkoušku.

Stáhněte si informační LETÁČEK ke kurzu.

Úspěšní absolventi získají akreditované osvědčení MŠMT!

Pokud odpovídáte výše uvedeným požadavkům a máte zájem na svém osobním a profesním růstu, pošlete email na adresu klubhanoi@klubhanoi.cz a uveďte v něm svůj telefon a adresu bydliště, anebo volejte (to i v případě zájmu o další informace) Mgr. Jiřího Kocourka: 603 583 690 nebo Ing. Tran Van Sanga: 606 541 842. 

Uzávěrka přihlášek je 3. června 2013!